ESF-Hungary

Jelentkezés

Információk

Nyeremény

Kérdések

Tábla

Főoldal

Fórum

Vendégkönyv

Hibás linkek

Mega Leírás

 

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Chat

Reklámozni TILOS!! Max ha linkcserét akarsz.
 

Számláló

Indulás: 2006-12-03
 

Mega Leírás

By Zstore Anime


Ezeket tedd meg a gyors és müködő letöltésért:

1. Regeld magad ingyenesen itt: http://www.megaupload.com/signup/
2. Töltsd le a megaupload toolbart itt: http://megaupload.com/toolbar/
3. Ha ezek meg vannak érdemes letölteni a megamannagert is itt: http://www.megaupload.com/manager/ ezt nem kötelező de érdemes mert gyorsabban tudsz tölteni és abba tod hagyni majd később folytatni a letöltést.
- Ha mindez meg van akkor már csak annyit kell tenned ,hogy lexox a firefox használatáról letöltésnél ugyanis csak Internet Explorerel lehet letölteni onnan.

Hogy kell letölteni:

1. lépés mikor rá klikkelsz a Megaletöltés gombra bejön a www.megaupload.com nevü file oldalon ball közép tájon megjelenik egy ilyen kép:
2. lépés amit ezen látsz kell begépelni a kis boxba mellé ez mindig más jelen esetben ZBV kódot.
3. Utána elindul egy számláló ami 45 (regelt usereknek 25) másodperc mulva átvált Click here to download feliratra erre click és már jön is a file ha tovább olvasol leírás találsz a hibákra vagyis más csalási variációkra.

Mivan ha nem jelenik meg a kód?

Több eset is előfordulhat ,hogy miért nem jelenik meg a kód
1. Törölték a filet
2. A kért szerver nem elérhető.
3. Valami letöltés vezérlőt használsz ami több szálon tölt és bannolt érte a szerver.
Ha valami ostoba szöveget ír ki a kép helyére amit most nem tok fejből mert még csak 1xer találkoztam vele de az a második eset volt szóval a kért szerver nem volt elérhető ilyenkor egy pár-óra mulva próbáld ujra mert ott is csak kell karbantartani egyik gép sem hibátlan. az első eset nem fordult még elő és sztem nem is fog mert nagyon ritkán törölnek. A harmadik eset egyxerü ne használjatok flashgetet ha jót akartok vagyis ez a megaupload elképzelése, lehet amugy használni csak amikor a link megjelenik a flashget-ben állísd ugy be ,hogy 1szálon töltsön csak.

Elértem a letöltés limitet mit tegyek?

Hát igen mivel nem idő korlátos a letöltés így méret korlát van ezt pontosan nem tudom ,hogy van elosztva elvileg óránként letöltesz pl 200mb -os akkor soha nem érheted el de ha mégis bekövetkezne akkor sincs baj.
1. Lépés ha még nem vagy regisztrálva gyorsan tedd meg mert 2xer annyit és kétszer annyival tölthetsz le, a regelés ingyenes
kattints ide.
2. Ha regelve vagy és ugy éred el akkor már kicsit másabb a helyzet mert akkor annyit kell tenned ,hogy IP-címet cserélsz erről lentebb olvasshatol még.
3. Nem tudsz IP-t cserélni akkor viszont kénytelen vagy várni vagy befizetni egy Preniumot akkor korlátlanul tölthetsz bár elvileg nincs olyan ,hogy ne tudj IP-t cserélni de még mindig van egy alternatív megoldás. Ezt töltsd le >>
Klikk << csomagold ki indítsd el utána meg indítsd ujra a géped és az Internet Explorer korlátlanul tölthet majd megáról ez van akinek jó van akinek nem így csak szerencse kérdése.

IP-cím csere:

Ha olyat kapsz ,hogy "Download limit has excepted" akkor túllépted a maximális letöltés korlátot ez se gond mert ez IP-alapján müködik (Internet Protokoll) ha ADSL-ed van vagyis telefon vezetéken jön az internet akkor csak kihúzod a modemet és visszadugod de közbe törlöd az összes sütit a böngésződből akkor máris uj IP-címet kaptál ha Chello-s vagy vagyis kábelTV szolgáltató adja a NET-et akkor kicsit másabb de nem nehezebb elindítod a parancssort oda beírod ezt

» ipconfig /release ezzel a felszabadítod az IP-címed utána modem kihúz és ujra beír közbe is majd mikor vissza dugtad megint csak várd meg míg felismeri a DNS-eseket addig össze vissza vilog.

» ipconfig /renew ezzel uj IP-címet kérsz és már meg is kaptad lépsz vissz és töltöd a következő filekat amíg megint nem limitálnak akkor ismétlés következik.

4. Ha ez se válna be amit kétlek mert én is így csinálom meg még sokan mások is akkor
itt egy file amit ha elindítasz módosít a regisztrációs adatbázisodba
utána ujra indítod a gépet és az Internet Explorer-el korlátlanul tölthetsz letölthető
innen.

 

Bajnokság

1. Bajnokság

győztese:

Leonidas =[W4HU]=


2. Bajnokság

győztese

Molo

 

Infó

Game

Képek

Maps

Models

Kiegészítők

Programok

Videók

Gifek

 

Infó

Game

Képek

Models

Videók

 

Az oldal bannerei

 

Mások bannere

 

 

Online

 

Szavazás

Lezárt szavazások
 

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj